Ibland blir det inte som man tänkt sig.

Men hallå ni där som läser :) Ett litet nattinlägg bara så där.
Just nu så är det ganska stiltje i mitt liv. Händer inte så våldsamt mycket faktiskt. 
"Jobbet" är avslutat. Av skäl jag inte riktigt vill skriva ut här. Man kan bara säga som så att det funkade inte. Har haft möte med handläggaren för lärlingsplatser och samtal med AF och beslutet blev att avbryta.
Mina närmaste vet varför och det räcker. Vill ni veta mer så slå en pling så kanske jag berättar. 
Nu laddar jag om för nya projekt. Har ni nåt att erbjuda så bara hojta till :) Det mesta är av intresse!
Annars är det mest planering inför kommande partaj och jul. Det blir en liten sväng till Stockholm innan jul. Hoppas att nära och kära där uppe har tid med en liten fika när vi väl är där ;) 
Jag har iallafall hunnit med en fika med Ulrika, det var minsann längesen!! Attans trevligt med mycket skratt blev det :) 
Matmässigt så kör vi vidare med en vecka till med matkasse. Gillar konceptet och det får mig att slappna av lite i köket. Kanske jag hittar tillbaka till glädjen att laga mat?? Vi har iallafall fått god och bra mat och det är ju positivt. Dagens blev hemgjorda chicken nuggets med risoni, bönsallad och mango chutney-yoghurt. Det var minsann uppskattat av hela familjen!!
Har även hunnit med att chocka kroppen med ett pass på gymmet. Det ni!! Har svårt att hitta lusten till att gå dit. Känner mig tvingad på nåt sätt...Fast det är inte nån som tvingar mig.... Och har man den känslan blir det lite baklås. Ett par rundor i stora köpcentrat har det ju också blivit. Köpte mig en ny liten svart som snart ska invigas ;)
Men resten av veckan kommer nog gå i rasande takt. Garnträff, inhandling, matlagning, förbereda till fredag, hockey står på schemat. Fredagen ska ägnas till att ta hand om mig själv och sen lite glöggmys, mat och god dricka hos systeryster, varav att jag ska inviga den nya svarta. Lördagen hoppas jag att skallen är med mig. om så är fallet så blir det lite mer hockey tittande. Söndagen blir det nog bara hemmamys. Inte att förakta!! Attans trevligt!!
Ja det är så det ser ut. 
I skrivandes stund 2.22 så sitter jag på soffan och kan inte sova....Där fick man för att man sov som en stock natten till onsdagen!! 
Blir väl till att surfa en sväng till och sen se om man kan somna lite....
Ha det gott mina vänner och bekanta.
kram