Fy fan....



.....vad trött jag är. Somna till sist på soffan men vakna tidigt när familjen gick upp. Då tog jag mitt pick och pack och drog in till sängen. Men då ringde läraren och väckte mig igen. Så det var väl bara att kliva ur sängen och se glad ut....Dagen får nog gå runt på kaffe så jag håller mig vaken.
Igår så rullade tvättmaskinen på högvarv och idag är det tvättberget from hell som ska sorteras....Jaja då har jag nåt som roar mig idag....
Annars ska jag leta lite praktikplatser och ta kontakt med min coola handläggare på AF. Det ska ju bli trevligt faktiskt :)
Meen annars är det faktiskt bara bra. Solen skiner på oss och det känns ganska varmt ute. Bara det får en till att känna att allt är bra. Det är inte klokt vad en sol kan göra en glad. Speciellt om man är från Skåne där det oftast är grått över vintern.
Känner i kroppen att jag borde ta mig ner till gymmet, det var ju några dagar sen. En stockholmsresa och lite annat kul kom emellan. 
Får sätta mig ner sen och planera lite besök till Friskis :)
Veckan står helt orörd och ingenting är planerat. Om jag bara kunde komma på vilka dagar Lotta sa att hon var ledig så hade man kunnat planera in en kaffedate.. Men det fixar sig nog.
Nu är det kaffedags
Njut av måndagen
klram