Reflektioner

Gud vad hagvhar lärt mej mycket under sista tiden!! Jag har blivit starkare och mer modig också :) jag är stolt över mej själv!! 
Jag är en person som gärna vill ha svar på allt med en gång! Jag stannar inte upp och reflekterar på svaret jag fått. Men jag har lärt mej NU att det är en bra ide att göra :) 
Med tanke på hur situationen är så kan det vara en alldeles ypperlig grej att göra. Men jag har varit ( är fortfarande) så sårad så har jag haft svårt att se det positiva i svaren och vänta det mot både mej själv och dej! Efter prat igår så har jag förstått att han har gjort likadant. Jag hoppas att han också tar sig tid att reflekterar  över både mina svar och sina egna. 
Jag tänker mycket på detta som hänt och händer just nu. Kan väl även erkänna att jag är lite på mina vakt, speciellt efter gårdagen. Att jag har varit så dum och godtrogen och trott att vissa saker, som kramar och smek, skett utav kärlek. Jag har inte märkt skillnaden mellan äkta och oäkta :( jag har aldrig förstått att jag har varit tvungen att känna efter heller. Men jag försöker att låta bli att känna efter fast jag nu vet detta. Om jag börjar med det så känns det som om jag letar fel och det finns inget positivt med det ;)
Ha det var lite av mina reflektioner av våra samtal här hemma :) 
Och som man säger: hoppet är det sista som dör :) 




Ha det gott mina vänner. 
Kram