Framåt!!

Torsdag idag och det är en hyfsat bra dag. 
Igår så kom jag iväg till spinningen. Det var både kul och skönt att spinna med Cecilia som instruktör igen. Jag hade så mycket kraft att ge så svetten rann! Så mycket att sport bh:n inte kunde suga upp mer :) to much info jag vet men det är en så härlig känsla!! Det är ju så att det var hos Cecilia jag fann min glädje för att spinna och när man nu sågs igen efter ett par månader och hon ser att jag har blivit smal och påpekar det, då blir man så glad :) allt slit och allt svett har ju gett resultat :) jag är supernöjd :) 
Man ser ju inte själv resultatet och tycker alltid att det är lite mer att svettas bort :) Jag tycker själv att jag har gjort en utmärkt resa. När jag började träna i Juli -12 så vägde jag 83 kilo (inte helt bra kom jag ju på) och nu så väger jag mellan 68-70 (beroende på dagsform) 
Jag har inte vägt under 70 kg på över 15 år!! Men nu är jag där :)) 
Idag blir det ingen träning. Det blir hitta hemmet som gäller idag :) det har kommit lite i skymundan när jag tränar, Olle är på uppdrag och Marion är på gymmet. Så idag tänkte jag ta en liten runda här hemma :) 
Annars står det pannkaksstekning och kaffedrickande på schemat :) ska bli så kul att träffa Åsa idag <3 det var längesen!! 
Nä nu får jag väl sätta lite fart här hemma. 
Puss och kram på er.