Tisdag och veckan rullar på.

Jo då jag sitter inte direkt sysslolös.
Eller jo lite.... :)
Lördagen bestod av att bara slappa, tyckte jag var värd det efter en vecka som var full med stress och fart. Olle han var minsann lite flitigare som var ute på en promenad och sen en runda i lokalen. Marion for iväg till Ekebo och vi fick snällt hålla oss vakna så att vi kunde hämta partyprinsessorna på natten :)
I söndags så brann Olles presentkort på naturkompaniet i fickan. En sväng på Väla blev det. Jag fick minsann shoppat lite jag med...en ny hårfärg och en ny foundation :) Sen en god kopp kaffe på Coffehouse by George. Mums! Trevligt att göra saker bara han och jag. Det är vi inte bortskämda med. Eller vi tar oss sällan tid till det kanske man ska säga.
Sen var vi duktiga! Ut och rasta oss litta. I slutet var det jag som rasta Olle :) En rejäl powerwalk på nästan 8 km och en medelhastighet på 6,1 km/h
så här mysigt var det.            
Igår var jag ledig på förmiddagen så efter jag babblat med Ida i luren så tog jag på dojjorna igen. Mötte upp Mats och vi tog en trevlig powerwalk på 9 km med en medelhastighet på 6,26 km/h. Ånga på rejält. Svettig och go blev man :) Sen blev det en snabb lunch, dusch och sen ner till skolan för lite lektion. Dagen var en inte slut efter skolan utan jag for till Charlotte och fixade mina tassar. Attans fina blev dom :) Supernöjd :)
Sen blev det kaffe och tv hemma hos Mats. Efter det så drog jag hem och mös lite med min familj i soffan. Attans trevligt.
Idag har jag bara hunnit med att träna med min boll. Men den bästa träningen är ju den som blir av :)
Ha det gott så länge
kram
Sanna